Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Crkva

Mary Help of Christian Church

Crkva S obzirom na širenje katoličke zajednice i sve veći broj turističkih na ostrvu Samui, Suratthani. Marijina pomoć kršćanske crkvene eksterijere dizajnirana je u kombiniranom obliku molitvenih ruku, kutnih krila i Zrakova Duha Svetoga. Unutrašnji prostor, sigurnost kao u majčinoj materici. Korištenjem duge i uske svjetlosne praznine i velike lagane izolacijske konstrukcije, betonsko krilo koje prolazi kroz svjetlosnu prazninu izgrađeno je kako bi stvorilo sjenu koja se stalno mijenja s vremenom, ali zadržava unutarnji komfor. Umanjite simboličnu dekoraciju i upotrebu prirodnog materijala kao ponizni mir dok molite.

Stambena Kuća

Abstract House

Stambena Kuća Rezidencija koristi modernu estetiku zadržavajući središnje dvorište, što evocira tradicionalnu kuvajtsku praksu u izgradnji kuća. Ovdje rezidencija može priznati i prošlost i sadašnjost, bez sukoba. Vodena karakteristika na koracima glavnih vrata se izvlači prema van, staklo od poda do plafona pomaže u održavanju otvorenijih prostora, omogućavajući korisnicima da bez napora prolaze između vani i iznutra, prošlosti i sadašnjosti.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu keramiku od Sichuan Yingjing-a i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na savremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak sadržaj moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čisto i kontrolirano prostorno iskustvo. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktične uređaje u ukrasne karakteristike. Svjetla, ormarići i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.

Servisni Ured

Miyajima Insurance

Servisni Ured Koncept projekta je „povezati ured s gradom“ iskorištavajući okoliš. Web lokacija se nalazi na mjestu na kojem pregledava grad. Da bi se postigao, usvojen je prostor u obliku tunela, koji prolazi kroz ulazna vrata do kraja poslovnog prostora. Linija plafonskog drveta i crni razmak na koji su ugrađena svjetla i klima uređaji naglašavaju pravac prema gradu.

Tapecirani Akustični Paneli

University of Melbourne - Arts West

Tapecirani Akustični Paneli Naš sažetak bio je nabavka i instaliranje mnoštva Akustičnih panela omotanih tkaninom različitih veličina, uglova i oblika. Početni prototipi primijetili su promjene u dizajnu i fizičkim sredstvima za ugradnju i ovješanje ovih ploča sa zidova, stropova i donje strane stubišta. Upravo u tom trenutku shvatili smo da trenutni vlastiti viseći sustavi za stropne ploče nisu adekvatni za naše potrebe i osmislili smo svoje.