Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Nano prozračno željezo za uvijanje koristi inovativnu tehnologiju negativnih jona. Dugo vremena zadržava glatku teksturu, mekanu sjajnu kovrču. Cijev za curling je podložena nanokeramičkim premazom, osjeća se vrlo glatko. Uvija kosu i nježno i brzo toplim zrakom negativnih jona. U usporedbi sa glačama za uvijanje bez zraka, možete završiti nježniju kvalitetu kose. Osnovna boja proizvoda je meka, topla i čista mat bijela, a akcentna boja je ružičasto zlato.

Ravnalo Za Kosu

Nano Airy

Ravnalo Za Kosu Nano prozračno željezo za ravnanje kombinira nanokeramičke materijale za oblaganje s inovativnom negativnom željezom tehnologijom koja kosu lagano i glatko dovodi u pravi oblik brzo. Zahvaljujući senzoru magneta na vrhu poklopca i kućištu, uređaj se automatski isključuje kada se poklopac zatvori, što je sigurno za nošenje. Kompaktno tijelo s USB punjivim bežičnim dizajnom jednostavno je za pohranjivanje u torbu i nošenje, pomažući ženkama da zadrže elegantnu frizuru u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Bijelo-ružičasta shema boja daje uređaju ženstveni karakter.

Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je u procvatu, a odvođenje je postalo neophodno za moderne ljude. Istovremeno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok koje se drže za hranu mogu se reciklirati, ali plastične vrećice koje se koriste za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za obrok i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u dršku koja se lako nosi i može integrirati više kutija za obrok, što u velikoj mjeri smanjuje upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.

Brijač

Alpha Series

Brijač Alpha serija je kompaktan, poluprofesionalni brijač koji može podnijeti osnovne zadatke za njegu lica. Takođe proizvod koji nudi higijenska rješenja s inovativnim pristupom u kombinaciji s prekrasnom estetikom. Jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost u kombinaciji s laganom interakcijom korisnika izgrađuju osnove projekta. Ključno je veselo korisničko iskustvo. Savjeti se lako mogu skinuti sa brijača i staviti u odjeljak za odlaganje. Priključak je dizajniran za punjenje brijača i čišćenje vrhova podržanih od UV svjetlosti unutar odjeljka za odlaganje.

Višenamjenski Prijenosni Uređaj

Along with

Višenamjenski Prijenosni Uređaj Projekt pruža prijenosno životno iskustvo za vanjsku gužvu, koje je uglavnom podijeljeno na dva dijela: glavno tijelo i module koji se mogu mijenjati. Glavno tijelo uključuje funkcije punjenja, četkice za zube i brijanje. Fitingi uključuju četkicu za zube i glavu za brijanje. Originalni inspiracija za proizvod došla je od ljudi koji vole putovati i prtljaga im je zatvorena ili izgubljena, tako da je prijenosni, svestrani paket postao proizvod pozicioniran. Sada mnogi vole putovati, pa tako prijenosni proizvodi postaju izbor. Ovaj proizvod je u skladu s potražnjom na tržištu.

Krevet Za Mačke

Catzz

Krevet Za Mačke Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika, te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove jedinstvene geometrijske karakteristike nadahnule su čistu i prepoznatljivu formu. Neki korisni obrasci ponašanja (npr. Kretanje uhom) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Takođe, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućavaju uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.