Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kućni Stol

Marken Desk

Namještaj Za Kućni Stol Vizualno lagan osjećaj ovog elegantnog, a opet snažnog stola vraća nas u skandinavsku školu dizajna. Neugodan oblik nogu, način na koji se naslanjaju na prednje dijelove gotovo poput vlastitih gesta pozdrava, podsjeća nas na silouetu plemenitog muškarca sa šeširom koji pozdravlja damu. Stol nas pozdravlja da ga koristimo. Oblik ladica, poput zasebnih udova stola, svojim osjećajem vješanja i personaliziranim pogledom ispred, skenira sobu poput budnih očiju.

Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je stolica u baru koja je dizajnirana u sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikl. .Kada mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedi.

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstveni i razigrani promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi teksture papira i daje misao funkcionalnosti. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendar i rasporeda, uvršteno u jedno s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno izabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a kontrast koji je stvoren odgovara kao dizajnu kalendar. Dodata značajka organizatora za popunjavanje rasporeda ga čini savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.

Blagovaonska Stolica

'A' Back Windsor

Blagovaonska Stolica Čvrsto tvrdo drvo, tradicionalna stolarija i savremene mašine ažuriraju finu Windsor stolicu. Prednje noge prolaze kroz sedište da postanu kraljev stub, a zadnje noge do grebena. Trijagulacijom ovaj snažni dizajn usklađuje sile kompresije i napetosti do maksimalnog vizuelnog i fizičkog efekta. Mliječna boja ili prozirna završna obrada ulja održavaju održivu tradiciju Windsor stolica.

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke

Twins

Transformabilne Stolice Za Kavu I Ležaljke Koncept Twins stola je jednostavan. Šuplji stolić za kavu pohranjuje dva puna drvena sjedala unutra. Desna i lijeva površina stola, zapravo su poklopci koji se mogu izvući iz glavnog dijela stola kako bi se omogućilo izvlačenje sjedala. Sjedala imaju sklopive noge koje treba zakrenuti da bi stolica bila ispravna. Jednom kada su stolica ili obje stolice van, poklopci se vraćaju za stol. Kad su stolice van, stol također funkcionira kao ogroman odjeljak za odlaganje.

Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza iscrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu modificirati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Obezbeđen je dovoljan prostor za pisanje, a crvene linije vode računa o funkcionalnosti što ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste želeli da iskoristite za uređenje svog ličnog prostora.