Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ležaljka

YO

Ležaljka YO slijedite ergonomske principe udobnog sjedenja i čistih geometrijskih linija koje apstraktno oblikuju slova “YO”. Stvara kontrast između masivne, „muške“ drvene konstrukcije i lagane, prozirne „ženske“ kompozitne tkanine sjedala i leđa, napravljene od 100% recikliranog materijala. Napetost tkanine postiže se preplitanjem vlakana (tzv. "Korzet"). Ležaljku nadopunjuje stolica koja prilikom zakretanja za 90 ° postaje bočni stol. Paleta izbora boja omogućuje im da se lako uklope u interijere različitih stilova.

Potpuno Automatska Mašina Za Čaj

Tesera

Potpuno Automatska Mašina Za Čaj Potpuno automatski Tesera pojednostavljuje proces pripreme čaja i postavlja atmosfersku fazu za pravljenje čaja. Rasut čaj se puni u posebne staklenke u kojima se, jedinstveno, vrijeme kuhanja, temperatura vode i količina čaja mogu individualno prilagoditi. Mašina prepoznaje ove postavke i potpuno automatski priprema čaj u providnoj staklenoj komori. Nakon izlijevanja čaja odvija se automatski čišćenje. Integrirani pladanj se može izvaditi za posluživanje i koristiti kao mali štednjak. Bez obzira na to da li je šolja ili lonac, vaš čaj je savršen.

Wellness Centar

Yoga Center

Wellness Centar Smješten u najprometnijoj četvrti Kuvajta, centar joge je pokušaj revitalizacije podrumskog kata Jassim Tower-a. Lokacija projekta bila je neortodoksno. Međutim, bio je to pokušaj služenja ženama kako unutar gradskih granica, tako i iz okolnih stambenih područja. Prostor za recepciju u središtu povezuje se s ormarićima i uredom, što omogućuje nesmetan protok članova. Područje ormarića se tada poravnava s prostorom za pranje nogu koji signalizira 'zonu bez cipela'. Od tada pa nadalje je hodnik i čitaonica koja vodi do tri sobe za jogu.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajlandski bistro smješten u jezgru kuvajtskog grada. Pogled na ulicu Fahad Al salim, ulicu dobro cijenjenu jer se u to doba trguje. Svemirski program ovog bistroa zahtijeva efikasan dizajn za sve prostore kuhinje, ostave i wc-a; omogućava prostrani prostor za ručavanje. Da bi se ovo postiglo, unutrašnjost funkcionira tamo gdje se može skladno integrirati sa postojećim strukturnim elementima.

Lampa

Tako

Lampa Tako (hobotnica na japanskom) je stolna lampa inspirirana španskom kuhinjom. Dvije baze podsjećaju na drvene tanjire na kojima se služi "pulpo a la gallega", dok njegov oblik i elastična traka dočaraju bento, tradicionalni japanski sanduk. Dijelovi su sastavljeni bez vijaka, što olakšava sastavljanje. Pakiranje u komade smanjuje i troškove pakiranja i skladištenja. Spoj fleksibilnog polipropenskog senčila skriven je iza elastične trake. Rupe izbušene na dnu i gornjim dijelovima omogućuju protok zraka kako bi se izbjeglo pregrijavanje.

Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!