Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u eri u kojoj elegantna jednostavnost, materijalnost visokog dodira, sirova snaga, čista ljepota i direktna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Uzgoj Bloom je sočna namjenska kutija za rast koja djeluje kao elegantan namještaj za kuću. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi sa mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignorišu njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Čaj

Grundig Serenity

Čaj Serenity je savremeni proizvođač čaja koji se fokusira na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj predlaže da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sistem ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mesinga i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli takođe nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi tako da se suoči u bilo kojem smjeru i visi na bilo kojoj visini. Osnovni oblik lampe nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipova da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Vješalica Za Leptira

Butterfly

Vješalica Za Leptira Vješalica leptira dobila je ime po svojoj sličnosti obliku letećeg leptira. To je minimalistički namještaj koji se može sastaviti na pogodan način zbog dizajna odvojenih komponenti. Korisnici mogu brzo sastaviti vješalice golim rukama. Kada je potrebno kretati, praktično ga je prevoziti nakon rastavljanja. Instalacija traje samo u dva koraka: 1. složite oba okvira zajedno u X; a okviri u obliku dijamanta sa svake strane se preklapaju. 2. provucite drveni komad kroz preklopljene okvire u obliku dijamanta s obje strane kako bi držali okvire

Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnućem Black Hole-om i Worm Hole-om čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i lako se koriste tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.