Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolica Sa Hladnim Sirom

Coq

Kolica Sa Hladnim Sirom Patrick Sarran kreirao je kolica sa sirom Coq 2012. godine. Čudnost ovog valjanog predmeta pobudi radoznalost gostiju, ali nemojte pogriješiti, ovo je prije svega radni alat. To se postiže stiliziranom lakiranom bukovom strukturom, na koju je utisnut cilindričan crveno lakirani plašt koji se može objesiti sa strane kako bi se razotkrio asortiman zrelih sireva. Koristeći ručicu za pomicanje kolica, otvaranje kutije, izvlačenje ploče da napravi prostor za tanjir, rotiranje ovog diska za rezanje porcija sira, konobar može taj proces razviti u mali komad izvedbe.

Rashlađena Pustinjska Kolica

Sweet Kit

Rashlađena Pustinjska Kolica Ovaj mobilni izlog za posluživanje deserta u restoranima kreiran je 2016. godine i posljednji je komad u K asortimanu. Dizajn Sweet-Kit ispunjava zahtev za elegancijom, upravljivošću, volumenom i transparentnošću. Mehanizam otvaranja zasnovan je na prstenu koji se okreće oko diska od akrilnog stakla. Dva okovljena bukova prstena su tragovi rotacije, kao i ručke za otvaranje vitrine i za pomicanje kolica oko restorana. Te integrirane funkcije pomažu u postavljanju scena za uslugu i ističu prikazane proizvode.

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama

Herbal Tea Garden

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama Patrick Sarran stvorio je Herbal Tea Garden kao jedinstveni predmet za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga 2014. Menadžer ugostiteljstva htio je kolica na kojima bi mogao izvesti ceremoniju čaja. Ovaj dizajn ponovo koristi kodove koje je Patrick Sarran razvio u svojim kolicima serije K, uključujući KEZA kolica za sir i multifunkcionalna kolica Km31, pod utjecajem kineske pejzažne slike.

Kolica Za Šampanjac

BOQ

Kolica Za Šampanjac BOQ je ledena kolica za kupanje šampanjca na prijemima. Izrađen je od drveta, metala, smole i stakla. Kružna simetrija organizuje predmete i materijale kao sastavni deo dizajna. Standardne flaute su spremljene u vijencu, spuštene glave, ispod pladnja od bijele smole, zaštićene od prašine i udaraca. Sastav, gotovo cvjetni, poziva goste da formiraju krug da kušaju dragocjeno piće. Prije svega, to je efikasan pribor za konobara.

Višeslojna Kolica

Kali

Višeslojna Kolica Ova stepenica je jedan od elemenata dizajnerske serije K za brend QUISO. Izrađen je od lijepo obrađenog čvrstog drveta. Čvrsta i skladna izvedba čini ga idealnim za posluživanje alkohola na restoranskom stolu. Radi sigurnosti i elegancije usluge, čaše su viseće od jastuka, boce su imobilizirane kliznim slojem, industrijski kotači imaju glatko i tiho kotrljanje.

Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran kreirao je Km31 za veliki spektar upotrebe restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ova se kolica mogu koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola, ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je zamislio za niz kolica poput KEZA, a kasnije i Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, koji su zajedno nazvali seriju K. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.