Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Kafu

The Mood

Ambalaža Za Kafu Dizajn prikazuje pet različitih ručno crtanih, vintage inspirisanih i pomalo realističnih majmunskih lica, od kojih svako predstavlja drugačiju kavu iz različitih regija. Na njihovoj glavi moderan, klasični šešir. Njihov blagi izraz pobudi znatiželju. Ovi majmuni iz dupeta podrazumijevaju kvalitet, svoju ironičnu sofisticiranost privlačnu pivcima kafe zainteresiranim za složene karakteristike okusa. Njihovi izrazi razigrano predstavljaju raspoloženje, ali takođe aludiraju na profil okusa kafe, blag, jak, kiseo ili gladak. Dizajn je jednostavan, ali suptilno pametan, kava za svako raspoloženje.

Čaša Od Konjaka

30s

Čaša Od Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo se lako uzima i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih uglova, dodajući dodatno uživanje u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol kako želite odmarati na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slave starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako se poboljšava u kvaliteti.

Paket Za Njegu Kože

Bionyalux

Paket Za Njegu Kože Koncept obnove kože u novim proizvodima za njegu kože podudara se s nultim teretom recikliranja bagera, zaštite okoliša i ekološkog koncepta. Između karakteristika proizvoda 60-dnevnog ograničenog roka trajanja hrane za 30-dnevni postupak poboljšanja kože odabrano je 30 i 60 kao simbol vizualnog prepoznavanja proizvoda i tri faze upotrebe, 1,2, 3 su integrirane u viziju.

Paket Riže

Songhua River

Paket Riže Songhua River Rice, vrhunski je proizvod od riže u sklopu SOURCEAGE Food Group. Kako se približava tradicionalni kineski festival - proljetni festival, oni dizajniraju prekrasno pakirani proizvod od riže kao poklon kupcima poklona proljetnog festivala, tako da cjelokupni dizajn mora odjeknuti u svečanoj atmosferi proljetnog festivala, ističući tradicionalne kineske kulturne elemente i povoljno dobro značenje.

Instalacija Skulpture

Superegg

Instalacija Skulpture Superegg predstavlja brzo množenje kapsula za jednokratnu upotrebu, što simbolizira udobnost čovjeka i njegov utjecaj na okoliš. Izgledajući levitatirano nadzemno, teksturni geometrijski superegg oblik, kako ga je dokumentirao matematičar Gabriel Lame, isprekidan je nasumičnim odbačenim kafe kapsulama raspoređenim u savršene linije. Visceralno iskustvo privlači gledaoca iz svih uglova i udaljenost. Preko 3000 kapsula prikupljeno je pozivom na akciju na društvenim medijima i lokalnoj zajednici. Superegg omogućava gledatelju da promatra otpad i potiče nove navike recikliranja.

Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen potrošačima vrhunskih trgovina. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz 2018. godine Met Gala modne teme katoličanstvo. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni očima potrošača vrhunskih prodavaonica, koristeći ukrašeni i tradicionalni stil ilustracije, kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.