Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba sa zaista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je napravljena od mekane kože od teleće kože s nevjerojatno ugodnim dodirom drške i natečenim bočnim umetcima, namjerno kontrastivši s više konstruiranim glavnim tijelom izrađenim od takozvane glazirane kože.

Kaput Koji Može Biti Kabriolet

Eco Furs

Kaput Koji Može Biti Kabriolet Kaput koji može biti 7-u-1 inspiriran je zaposlenim damama iz karijere koje se odlučuju za jedinstvenu, ekološku i funkcionalnu dnevnu garderobu. U njemu se stari, ali opet u trendu, ručno šivani skandinavski tekstil Rya Rug reinterpretira na moderan način što rezultira opremljenim vunenim odjevnim predmetima koji su, poput svojih krzna, u pogledu performansi. Razlika je u detaljima i ljubaznosti prema životinjama i okolišu. Tijekom godina, Eco Furs su testirani u različitim zimskim klimama Europe što je pomoglo u razvoju kvaliteta ovog kaputa i ostalih novijih komada do savršenstva.

Odjeća

Bamboo lattice

Odjeća U Vijetnamu primjenjujemo tehniku rešetki od bambusa u mnogim proizvodima kao što su čamci, namještaj, kavez za piletinu, lampioni ... Bambusove rešetke su snažne, jeftine i jednostavne za izradu. Moja je vizija stvoriti modu odjeće koja će biti uzbudljiva i graciozna, sofisticirana i šarmantna. Naneo sam ovaj detalj rešetke od bambusa na neke svoje modele pretvorbom sirove, tvrde i redovite rešetke u mekani materijal. Moji dizajni kombiniraju tradiciju sa modernim oblikom, tvrdoću rešetkastog uzorka i mekoću pijeska sitnih tkanina. Fokusiram se na formu i detalje, što šarmu i ženstvenosti donosim korisnike.

Dijamantni Prsten

The Great Goddess Isida

Dijamantni Prsten Isida je 14K zlatni prsten koji vam klizi po prstu kako bi stvorio šarmantan izgled. Fasada Isida prstena krasi jedinstvene elemente poput dijamanata, ametista, citrina, tsavorita, topaza i upotpunjena je bijelim i žutim zlatom. Svaki komad ima svoj određeni materijal, što ga čini jedinstvenim. Uz to, ravna fasada u obliku stakla na narezanim draguljima reflektira različite zrake svjetlosti u raznim ambijentima, dodajući prsten ekskluzivan lik.

Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Dizajn ima iza sebe dramatično bolnu priču. Bila je inspirirana mojim nezaboravnim sramotnim ožiljkom na tijelu koji je spaljen snažnim vatrometom kad sam imao 12 godina. Nakon pokušaja da to pokrijem tetovažom, tetovaž me upozorio da bi bilo gore da prekriva strah. Svako ima svoj ožiljak, svako ima svoju nezaboravnu bolnu priču ili istoriju, najbolje rješenje za izlječenje je naučiti kako se suočiti s njim i snažno ga savladati, umjesto da se prikrije ili pokuša iz njega pobjeći. Stoga se nadam da će se ljudi koji nose moj nakit osjećati snažnije i pozitivnije.

Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogno kretanje s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom kojih obavijesti i upozorenja žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljivo dugme COMMAND omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, Facebook prijavu s jednim gumbom i mnoge druge opcije.