Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modul Mačjeg Namještaja

Polkota

Modul Mačjeg Namještaja Ako imate mačku, vjerovatno ste imali najmanje dva od ove tri probleme tijekom odabira kuće za nju: nedostatak estetike, održivosti i udobnosti. Ali ovaj privjesak modul rješava ove probleme kombinirajući tri faktora: 1) minimalizam dizajn: jednostavnost oblika i varijabilnost dizajna boja; 2) Ekološki: drveni otpad (piljevina, strugotine) siguran je za zdravlje mačke i vlasnika; 3) Univerzalnost: moduli se kombinuju jedan s drugim, što vam omogućava da napravite zaseban mačji stan unutar vašeg doma.

Ime projekta : Polkota, Ime dizajnera : Nadezhda Kiseleva, Ime klijenta : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Modul Mačjeg Namještaja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.