Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kineski Restoran

Ben Ran

Kineski Restoran Ben Ran je umjetnički skladan kineski restoran koji se nalazi u luksuznom hotelu, Vangohh Eminent, Malezija. Dizajner primjenjuje introvertirane i sažeto tehnike orijentalnog stila kako bi stvorio pravi ukus, kulturu i dušu restorana. To je simbol mentalne jasnoće, napustite uspješne i ostvarite prirodan i jednostavan povratak izvornom umu. Unutrašnjost je prirodna i neukusna. Korištenjem drevnog koncepta sinhronizacija i s imenom restorana Ben Ran, što znači original i priroda. Restoran otprilike 4088 četvornih metara.

Ime projekta : Ben Ran , Ime dizajnera : Fuka Interior Decoration Sdn Bhd, Ime klijenta : FUKA INTERIOR DECORATION SDN BHD.

Ben Ran  Kineski Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.