Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca

Puro

Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca Cilj dizajnera bio je riješiti probleme u uzgajanju pasa kućanstava sa 1 osobom. Anksiozni poremećaji pasjih životinja i fiziološki problemi vode se korijeni iz dugog nedostatka njegovatelja. Zbog svojih malih životnih prostorija, njegovatelji su dijelili životno okruženje sa životinjama pratiocima, uzrokujući sanitarne probleme. Dizajniran od tačaka boli, dizajner je smislio robota za brigu koji se 1. igra i komunicira sa životinjama prateći bacajući poslastice, 2. čisti prašinu i mrvice nakon aktivnosti u zatvorenom prostoru i 3. uzima mirise i dlake kada životinje u pratnji uzimaju počivaj.

Ime projekta : Puro, Ime dizajnera : TAEUK HAM, Ime klijenta : TAEUK HAM.

Puro Robot Za Njegu Kućnih Ljubimaca

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.