Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javna Umetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umetnost Okruženje zajednice često je zagađeno inter- i unutar-ličnim neskladima njihovih stanovnika što rezultira vidljivim i nevidljivim haosom u okruženju. Nesvesni efekat ovog poremećaja je da stanovnici nazaduju u nemir. Ova uobičajena i ciklička uznemirenost utječe na tijelo, um i duh. Skulpture vodi, njeguje, pročišćava i jača pozitivno "chi" prostora, fokusirajući se na ugodne i mirne ishode. Uz suptilni pomak u svom okruženju, javnost se vodi ka ravnoteži između njihove unutrašnje i vanjske stvarnosti.

Ime projekta : Flow With The Sprit Of Water, Ime dizajnera : Iutian Tsai, Ime klijenta : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Javna Umetnost

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.