Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetlo

Louvre

Svjetlo Louvre light je interaktivna stolna svjetiljka inspirisana grčkim ljetnim sunčevim svjetlom koja lako prolazi iz zatvorenih kapka kroz Louvres. Sastoji se od 20 prstenova, 6 plute i 14 pleksiglasa, koji igrivim mijenjaju redoslijed tako da transformišu difuziju, volumen i konačnu estetiku svjetla u skladu sa željama i potrebama korisnika. Svjetlost prolazi kroz materijal i prouzrokuje difuziju, tako da se ni same sjene ne pojavljuju na površinama oko njega. Prstenovi različitih visina pružaju beskrajne kombinacije, sigurno prilagođavanje i potpunu kontrolu svjetla.

Ime projekta : Louvre, Ime dizajnera : Natasha Chatziangeli, Ime klijenta : natasha chatziangeli.

Louvre Svjetlo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.