Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno osmišljen za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnog karaktera koji je povezan sa funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sistema kabineta. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom kao što su umetak za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Postoje četiri glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Ime projekta : Baan, Ime dizajnera : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Ime klijenta : Partly Cloudy Studio.

Baan Ormar Za Večeru

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.