Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što su zapušteno stajali više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvarajući kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svetlošću. Ova zgrada iz 19. veka nalazi se na seoskom selu u Engleskoj sa panoramskim pogledom na brda i prelepe krajolike.

Ime projekta : Chapel on the Hill, Ime dizajnera : Evolution Design, Ime klijenta : Evolution Design.

Chapel on the Hill Kuća Za Odmor

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.