Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Pakovanje Za Torte

Marais

Poklon Pakovanje Za Torte Poklon ambalaža za torte (finansijer). Na slici je prikazan okvir veličine 15 torti (Dvije oktave). Obično, poklon kutije jednostavno uredno rasporede sve torte. Međutim, kutije njihovih pojedinačno zamotanih kolača su različite. smanjili su troškove usredsređujući se samo na jedan dizajn i upotrebom svih šest površina uspjeli su ponovo stvoriti svaku vrstu tipkovnice. Pomoću ovog dizajna oni mogu kreirati bilo koju veličinu tastature, od malih klavijatura, do punih klavira od 88 tastera, pa i veće. Na primjer, za jednu oktavu od 13 tipki koriste 8 kolača. A veliki klavir od 88 ključeva bio bi poklon kutija od 52 kolača.

Ime projekta : Marais, Ime dizajnera : Kazuaki Kawahara, Ime klijenta : Latona Marketing Inc..

Marais Poklon Pakovanje Za Torte

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.