Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Narukvica

Phenotype 002

Narukvica Oblik narukvice Phenotype 002 rezultat je digitalne simulacije biološkog rasta. Algoritam koji se koristi u kreativnom procesu omogućava oponašanje ponašanja biološke strukture stvarajući neobične organske oblike, postižući neupadljive ljepote zahvaljujući optimalnoj strukturi i iskrenosti materijala. Prototip je materijalizovan pomoću tehnologije 3D štampanja. U završnoj fazi, komad nakita ručno je lijevan od mesinga, poliran je i upotpunjen pažnjom do detalja.

Ime projekta : Phenotype 002, Ime dizajnera : Maciej Nisztuk, Ime klijenta : In Silico.

Phenotype 002 Narukvica

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.