Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće

K & Q

Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće Ovo je dizajn ambalaže za pečenu robu (stick kolači, finansijeri). Sa omjerom duljine i širine od 8: 1, stranice ovih rukava su izuzetno duge i prekrivene su šablonom. Uzorak se nastavlja na prednjoj strani što također ima centralno smješten prozor kroz koji se vidi sadržaj čahure. Kada se svih osam rukava koji se nalaze u ovom poklon setu budu poravnani, otkriva se prekrasni karirani uzorak šahovske ploče. K & amp; Q čini vašu posebnu priliku jednako elegantnom kao i vrijeme čaja kralja i kraljice.

Ime projekta : K & Q, Ime dizajnera : Kazuaki Kawahara, Ime klijenta : Latona Marketing Inc..

K & Q Pakovanje Kolača Za Šahovske Štapiće

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.