Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ugradnja Okvira

Missing Julie

Ugradnja Okvira Ovaj dizajn predstavlja instalaciju okvira i sučelje između zatvorenog i unutrašnjeg prostora ili svjetla i sjene. Donosi izraz dok ljudi koji gledaju iz kadra čekaju da se neko vrati. Različite vrste i veličine staklenih kugli koriste se kao simbol želja i suza kako bi nagovijestili emociju koja se može sakriti u sebi. Čelični okvir i kutije određuju granicu emocije. Emocija koju čovjek daje može se razlikovati od načina na koji je percipira baš kao što su slike u sferama okrenute naglavačke.

Ime projekta : Missing Julie, Ime dizajnera : Naai-Jung Shih, Ime klijenta : Naai-Jung Shih.

Missing Julie Ugradnja Okvira

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.