Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Dizajn

Sberbank

Uredski Dizajn Složenost ovog projekta bila je osmisliti agilno radno mjesto ogromne veličine u vrlo ograničenom vremenskom okviru i održati fizičke i emocionalne potrebe uredskih korisnika uvijek u središtu dizajna. S novim dizajnom ureda, Sberbank je postavila prve korake ka modernizaciji koncepta njihovog radnog mjesta. Novi dizajn ureda omogućuje osoblju da izvršava svoje zadatke u najprikladnijem radnom okruženju i uspostavlja potpuno novi arhitektonski identitet za vodeću financijsku instituciju u Rusiji i Istočnoj Europi.

Ime projekta : Sberbank, Ime dizajnera : Evolution Design, Ime klijenta : Evolution Design.

Sberbank Uredski Dizajn

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.