Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ovakva definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom znamenitošću, suđenoj potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženoj u njegovoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integrirani dizajn krova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Ime projekta : Technology Center, Ime dizajnera : Paulo Brazil E Sant Anna, Ime klijenta : Klabin S A.

Technology Center Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.