Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.

Ime projekta : Shell, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Shell Kauč

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.