Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stan

Nishisando Terrace

Stan Ovaj etažni apartman sastoji se od 4 kuće na tri sprata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Rešetka od cedra koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog direktnog sunčevog svjetla. Čak i sa jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom napravljenom povezivanjem privatnog vrta na različitim nivoima, svaka soba i hodnik stepeništa vode do maksimalne zapremine ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirane proporcije mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i da se stopi sa trenutnim promjenama u gradu.

Ime projekta : Nishisando Terrace, Ime dizajnera : Motoki Ishikawa, Ime klijenta : MOTOKI ISHIKAWA ARCHITECT AND ASSOCIATES INC..

Nishisando Terrace Stan

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.