Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Enterijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekat je koji pokazuje modernu suvremenu vibraciju s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti mjesto zaista jedinstveno i nadahnuće su pogledali u ptičje gnijezdo. Koncept je tada oživio pomoću kolekcije sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živahna struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Ime projekta : Quaint and Quirky, Ime dizajnera : Chaos Design Studio, Ime klijenta : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Dizajn Enterijera Kafića

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.