Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Dunyue

Ured Tokom procesa razgovora, dizajneri puštaju dizajn ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi zajedno, tako da se okruženje i prostor sa malim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Ime projekta : Dunyue, Ime dizajnera : KAI JEN HSIAO, Ime klijenta : Dunyue.

Dunyue Ured

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.