Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže tipa pakovanja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude poznat čak i potrošačima koji su prvi put u prodaji. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blag proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik se nanosi na ugao zbog sigurnosti mame i bebe.

Ime projekta : Milk Baobab Baby Skin Care, Ime dizajnera : Hyein Kim, Ime klijenta : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Dizajn Ambalaže

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.