Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambene Jedinice

The Square

Stambene Jedinice Ideja dizajna bila je proučiti arhitektonske odnose između različitih oblika koji su sastavljeni zajedno kako bi se stvorile poput pokretnih jedinica. Projekt se sastoji od 6 jedinica, od kojih su svaka dva kontejnera pričvršćena jedan na drugi koji čine masu oblika L. Ove jedinice u obliku slova L fiksirane su u preklapajućim pozicijama stvarajući praznine i čvrstoću kako bi se stvorio osjećaj pokreta i osigurao dovoljno dnevne svjetlosti i dobra ventilacija okruženje. Glavni cilj dizajna bio je stvoriti malu kuću za one koji noć provode na ulici bez kuće ili skloništa.

Ime projekta : The Square, Ime dizajnera : mohamed yasser, Ime klijenta : Mohamed Yasser Designs .

The Square Stambene Jedinice

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.