Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Blossom

Ured Iako se radi o poslovnom prostoru, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tokom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Ime projekta : Blossom, Ime dizajnera : KAI JEN HSIAO, Ime klijenta : Dunyue.

Blossom Ured

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.