Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.

Ime projekta : Infinity, Ime dizajnera : Natalia Komarova, Ime klijenta : Alter Ego Studio.

Infinity Fotelja

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.