Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Etiketa Za Vino

314 pi

Dizajn Etiketa Za Vino Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike 3,14 vinskih serija u središte pažnje, umjesto da ih sakrije među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica pokazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina kakve se mogu primijetiti u bilježnici enologa.

Ime projekta : 314 pi, Ime dizajnera : Maria Stylianaki, Ime klijenta : Deep Blue Design.

314 pi Dizajn Etiketa Za Vino

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.