Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućica Za Ptice

Domik Ptashki

Kućica Za Ptice Zbog monotonog načina života i nedostatka održive interakcije s prirodom, osoba živi u stanju stalnog raspada i unutarnjeg nezadovoljstva, što mu ne dopušta da u potpunosti uživa u životu. To se može popraviti širenjem granica percepcije i sticanjem novog iskustva interakcije čovjek i priroda. Zašto ptice? Njihovo pjevanje pozitivno utječe na čovjekovo mentalno zdravlje, a ptice štite i okoliš od insekata. Projekt Domik Ptashki prilika je stvoriti korisno susjedstvo i okušati se u ulozi ornitologa promatranjem i brigom o pticama.

Ime projekta : Domik Ptashki, Ime dizajnera : Igor Dydykin, Ime klijenta : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Kućica Za Ptice

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.