Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na osnovu moderne inteligentne tehnologije, a u pitanju je Bluetooth prenosni zvučnik. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost mogla bi se koristiti kao stolna svjetlost. Također, privlačan izgled Crne rupe čini da se privlačni kućni pribor može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Ime projekta : Black Hole, Ime dizajnera : Arvin Maleki, Ime klijenta : Futuredge Design Studio.

Black Hole Zvučnik

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.