Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje

Medieval Rethink

Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatnu komisiju za izgradnju kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četverospratni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredsređen je na drevnu kamenu formaciju poznatu pod nazivom Ding Qi Stone, simbol porijekla sela. Koncept dizajna projekta zasnovan je na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela, istodobno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i pretvaranje u savremenu arhitekturu.

Ime projekta : Medieval Rethink, Ime dizajnera : QUAD studio, Ime klijenta : QUAD studio.

Medieval Rethink Srednjovjekovni Kulturni Centar Za Promišljanje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.