Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Infografika S Animiranim Gifom

All In One Experience Consumption

Infografika S Animiranim Gifom Projekt „Sve u jednom iskustvu“ je Infograf s velikim podacima koji prikazuje informacije poput svrhe, vrste i potrošnje posjetitelja složenih trgovačkih centara. Glavni se sadržaj sastoje od tri reprezentativna uvida koja su izvedena iz analize velikih podataka, a oni su raspoređeni odozgo prema dolje prema redoslijedu važnosti. Grafika je rađena pomoću izometrijskih tehnika i grupirana je u reprezentativnu boju svakog predmeta.

Filmski Poster

Mosaic Portrait

Filmski Poster Umjetnički film "Mozaik portret" objavljen je kao konceptni plakat. Uglavnom priča priču o djevojci koja je bila seksualno napadnuta. Bijeli obično ima metaforu smrti i simbol čednosti. Ovaj plakat odabire sakriti poruku "smrti" iza djevojčinog tihog i nježnog stanja, kako bi se istakla jača emocija iza tišine. Istovremeno, dizajner je u sliku integrirao umjetničke elemente i sugestivne simbole, izazivajući opsežnije razmišljanje i istraživanje filmskih djela.

Remen Za Pranje Rublja

Brooklyn Laundreel

Remen Za Pranje Rublja Ovo je pojas za pranje rublja za unutrašnju upotrebu. Kompaktno kućište manje od japanske meke korice izgleda kao mjerač vrpce, glatke završne površine bez vijaka na površini. Remen dužine 4 m ima ukupno 29 rupa, svaka rupa može držati i držati vješalicu za kaput bez pernica, djeluje za brzo sušenje. Remen izrađen od antibakterijskog i protiv plijesni poliuretana, siguran, čist i jak materijal. Maksimalno opterećenje je 15 kg. 2 pseća kuka i okretno tijelo omogućuju višestruku upotrebu. Mala i jednostavna, ali ovo je vrlo korisna stvar za pranje u zatvorenom prostoru. Jednostavan rad i pametna instalacija odgovarat će svim vrstama prostorije.

Bolnica

Warm Transparency

Bolnica Konvencionalno, bolnica obično predstavlja prostor koji ima lošu prirodnu boju ili materijal zahvaljujući umjetnom strukturnom materijalu radi poboljšanja funkcionalnosti i efikasnosti. Stoga pacijenti osjećaju da su odvojeni od svog svakodnevnog života. Treba uzeti u obzir ugodno okruženje u kojem pacijenti mogu provesti i oslobađati se stresa. TSC arhitekti pružaju otvoren, udoban prostor postavljanjem otvorenog stropnog prostora u obliku slova L i velikih streha koristeći puno drvnog materijala. Topla transparentnost ove arhitekture povezuje ljude i medicinske usluge.

Minđuše

Van Gogh

Minđuše Minđuše nadahnute stablom badema u cvatu koje je slikao Van Gogh. Delikatnost grana reproducira se nježnim lancima tipa Cartier koji se poput grana ljuljaju s vjetrom. Različite nijanse različitih dragulja, od gotovo bijele do intenzivnije ružičaste, predstavljaju sjene cvijeća. Grozd cvjetanja cvjetova predstavljen je različitim reznicama. Napravljeno od 18k zlata, ružičastih dijamanata, morganita, ružičastih safira i ružičastih turmalina. Poliran i teksturiran. Izuzetno lagan i sa savršenim uklapanjem. Ovo je dolazak proljeća u obliku dragulja.

Stambena Kuća

Slabs House

Stambena Kuća Kuća ploča dizajnirana je za međusobno postavljanje građevinskih materijala, kombinirajući drvo, beton i čelik. Dizajn je istovremeno hiper moderan, a opet diskretan. Ogromni prozori trenutno su žarište, ali zaštićeni su od vremenskih prilika i pogleda na ulicu betonskim pločama. Vrtovi imaju obilje imovine, kako na prizemlju tako i na prvom katu, omogućavajući stanovnicima da se osjećaju povezani s prirodom dok komuniciraju s imanjem, stvarajući jedinstven protok dok se kreće od ulaza u stambene prostore.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.