Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajna Kuća

Zhonghe Kechuang

Prodajna Kuća Ovaj projekt prati dubinu i tačnost materijala, tehnologije i prostora te naglašava integritet funkcije, strukture i oblika. Kombinacijom svetlosnog efekta i novih materijala koji predstavljaju najbolje estetske elemente, postići je cilj vrhunskog dizajna, pružiti ljudima neograničen osjećaj tehnologije.

Stambena Kuća

Casa Lupita

Stambena Kuća Casa Lupita odaje počast klasičnoj kolonijalnoj arhitekturi Meride, Meksiko i njenim povijesnim četvrtima. Ovaj projekat uključivao je obnovu casone, koja se smatra baštinom, kao i arhitektonskog, unutrašnjog, nameštaja i pejzažnog dizajna. Konceptualna premisa projekta je suprotstavljanje kolonijalne i suvremene arhitekture.

Cifi Vrtić Na Krafni

CIFI Donut

Cifi Vrtić Na Krafni Dječji vrtić CIFI Donut povezan je sa rezidencijalnom zajednicom. Da bi se stvorilo mjesto predškolskog obrazovanja koje uključuje praktičnost i ljepotu, pokušava se kombinirati prodajni prostor s obrazovnim prostorom. Kroz prstenastu strukturu koja povezuje trodimenzionalne prostore, zgrada i krajolik skladno su integrirani, tvoreći prostor za aktivnosti prepun zabave i obrazovnog značaja.

Liker

GuJingGong

Liker Kulturne priče koje ljudi prenose predstavljene su na ambalaži, a obrasci pijenja zmaja precizno su crtani. Zmaj se u Kini poštuje i simbolizuje dobrodušnost. Na ilustraciji, Zmaj izlazi da pije. Pošto ga privlači vino, on lebdi oko boce vina, dodajući tradicionalne elemente kao što su Xiangyun, palača, planina i rijeka, što potvrđuje legendu o vinu Gujing tribute. Nakon otvaranja kutije, ostat će sloj papirnog kartona s ilustracijama kako bi kutija nakon otvaranja imala ukupni efekt prikaza.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Područje cijelog projekta je prilično veliko, troškovi struje i vode za transformaciju i centralno klimatizirani su visoki, kao i ostali kuhinjski hardver i oprema, tako da je raspoloživi proračun uređenja unutarnjeg prostora prilično ograničen, pa dizajneri uzimaju “ ljepota prirode same zgrade ", koja donosi veliko iznenađenje. Krov je modifikovan postavljanjem gornjih svjetala različitih veličina. Tokom dana, sunce sija kroz nebo svjetla, stvara prirodu i harmonizira svjetlosni efekt.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, dizajner prstena Ohgi dostavio je simboličnu poruku s ovim prstenom. Njena inspiracija prstena potekla je iz pozitivnih značenja koja imaju obožavatelji japanskog pregiba i koliko su voljeni u japanskoj kulturi. Za materijal koristi 18K žuto zlato i safir, a oni donose luksuznu auru. Štaviše, sklopivi ventilator sjedi na prstenu pod uglom koji daje jedinstvenu ljepotu. Njen dizajn je jedinstvo između istoka i zapada.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.