Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotelski Sadržaji

Marn

Hotelski Sadržaji Imajući inspiraciju za svečane zalogaje tradicionalne Tainan kulture (stari grad na Tajvanu prepun kulturnog nasljeđa), pretvarajući ih u niz hotelskih sadržaja, ova serija svečanih zalogaja lokalno uvijek poznata kao "Marn", znači ispunjenje u kineskoj kulturi; torta od riže u obliku kornjače u obliku sapuna za ruke i sapuna, torta od graha mung u obliku toaletnih potrepština, slatki knedla od tang yuana kao krema za ruke i kuhana paprika i amp; Tainan torta od braon šećera kao set čaja. Tainanska kulturna baština mogla bi biti široko rasprostranjena u svijetu, jer je hotel lijepa platforma za promicanje lokalne kulture.

Laminirana Bambusova Stolica

Kala

Laminirana Bambusova Stolica Kala, stolica izrađena od laminiranog bambusa sa mehanizmom za uvlačenje u središnju os. Uzimajući strukturu kišobrana od uljnog papira kao svoju inspiraciju, laminirana bambusova traka toplo je pečena i učvršćena u drvenom kalupu koji se savio u oblik, pokazujući svoju jednostavnost i orijentalnu šarmantnost. Zanimljivo je da je elastičnost laminirane konstrukcije od bambusa i mehanizam koji se uvlači u središnju osovinu naći kada će sjediti na stolici Kala, spuštat će se lagano i glatko, a kad neko ustane s stolca Kala, vratit će se natrag na svoje mjesto .

Igra Za Disanje

P Y Lung

Igra Za Disanje Dizajn uređaja nalik na igračke za sve uzraste tako da će svi imati koristi od redovnog treninga sa dahom za povećanje kapaciteta pluća puhanjem lopte za prolazak kroz staze s različitim kontrolnim točkama za kontrolu udisaja i izdisaja zraka. Pjesme dolaze u raznim modulima, fleksibilnim i zamjenjivim. Struktura magnetnog mehanizma dizajnirana u alatu za izgradnju daha koja omogućava prilagođavanje nečijem respiratornom stanju.

Set Namještaja

ChuangHua Tracery

Set Namještaja ChuangHua Tracery pogodan je za kućni deko, poslovni prostor, hotel ili studio koji je njegovu suštinu inspirisao ChuangHua, kineskim uzorkom rešetki prozora. Koristeći tehnologiju savijanja lima i premaza u prahu u živopisnoj crvenkastoj boji, čisto bijelom bojom koja je uljepšala njegov svečani izgled, čineći ih slobodnim od metalne slike tvrdog, hladnog i teškog. Estetski jednostavan, čist i uredan u svom strukturalnom obliku dizajniran, kad svjetlost prođe kroz uzorak laserskog rezanja, sjena se projicira na okolni zid i pod koji pokazuje sjaj ljepote.

Igračka Za Obrazovanje

GrowForest

Igračka Za Obrazovanje Pomaganje djeci u razumijevanju ciljeva održivog razvoja života na kopnu, zaštite, očuvanja i obnove šuma. Model drveća identičan je domaćim drvenim vrstama bagrema akacije, tamjan cedrovine, Tochigi, tajvanske jele, kamfora i azijske jele. Topao dodir drvene teksture, jedinstveni miris svake vrste drveća i visinski teren za različite vrste drveća. Ilustrirana knjiga priča pomaže dubokom ukorjenjivanju djece sa konceptom zaštite šuma, učenjem razlika između vrsta drveća na Tajvanu, dovodeći koncept očuvanja šuma sa slikovnicom.

Vanjska Metalna Stolica

Tomeo

Vanjska Metalna Stolica Tokom 60-ih, vizionarski dizajneri razvili su prvi plastični namještaj. Talenat dizajnera u kombinaciji sa svestranošću tvari doveo je do njegove neophodnosti. I dizajneri i potrošači postali su ovisni o njemu. Danas znamo njegove opasnosti po okoliš. Ipak, terase restorana ostaju ispunjene plastičnim stolicama. To je zato što tržište nudi malo alternative. Svijet dizajna i dalje je rijetko naseljen proizvođačima čeličnog namještaja, čak ponekad objavljuju modele s kraja 19. stoljeća… Ovdje dolazi rođenje Tomea: moderna, lagana i čelična stolica.