Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Prostor

City Heart

Izložbeni Prostor Od gradske arhitekture do indeksa kako bi se razumjela i odvažila ravnoteža dizajna, izraz grada sažet u tri ugla prostora, kroz urbanu izgradnju i razvoj kako bi se promovirala preduzeća, grad i perspektiva ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, više vidi prošlost grada da biste vidjeli njegovu budućnost.

Konjički Kompleks

Emerald

Konjički Kompleks Holistički arhitektonski i prostorni projekti slika objedinjuje svih šest zgrada otkriva funkcionalni identitet svake. Proširene fasade arena i staja usmjerene na administrativno kompozitno jezgro. Šesterostrana građevina kao kristalna mreža leži u drvenom okviru kao u ogrlici. Zidni trokuti ukrašeni razbacanim staklom kao smaragdni detalji. Zakrivljena bijela konstrukcija ističe glavni ulaz. Mreža fasada je također dio unutarnjeg prostora, gdje se okolina percipira kroz prozirnu mrežu. Interijeri nastavljaju temu drvenih konstrukcija, koristeći razmjere elemenata u proporcionalnijoj ljudskoj mjeri.

Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić nalazi se na uglu raskrsnice u tihom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme čini čisto i bogato iskustvo nastupa barista posjetiteljima svuda gdje je sjedalo ili stol za sjedenje u kafiću. Stropni objekt nazvan "Drvo sjenčanja" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Posjetiocima daje neobičan prostorni učinak, a ujedno postaje medij za ljude koji žele da se izgube u mislima s okusima kave.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz prozor prekriži svjetlošću i sjenama. Da biste bolje odražavali prirodni ukus u ukupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanistički komfor, naglašavajući umjetničku atmosferu prostora. Orijentalni šarm ton, jedinstvenog prostornog raspoloženja. Ovo je još jedan izraz interijera, prirodan je, čist, promjenjiv.

Rezidencija

Panorama Villa

Rezidencija Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih fragmenata kamena koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa njihovim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći direktno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi život bio pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutrašnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar sa 600 četvornih metara, čiji je cilj dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.