Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Hotela

Renovated Fisherman's House

Obnova Hotela SIXX hotel nalazi se u selu Houhai u zalivu Haitang u Sanyi. Kinesko južno more nalazi se na 10 metara ispred hotela, a Houhai je dobro poznat kao raj surfera u Kini. Arhitektica je originalnu trokatnicu, koja se godinama služi lokalnoj ribarskoj porodici, pretvorila u odmaralište sa surfarskim tempom, ojačavajući staru strukturu i obnavljajući prostor unutra.

Vikend Rezidencija

Cliff House

Vikend Rezidencija Ovo je ribarska kabina s pogledom na planinu, na obali rijeke Heaven (na japanskom jeziku "Tenkawa"). Izrađen je od armiranog betona, oblika je jednostavna cijev, dugačka šest metara. Cestovni kraj cevi suprotstavlja se i usidren je duboko u zemlji, tako da se pruža horizontalno od obale i visi nad vodom. Dizajn je jednostavan, unutrašnjost je prostrana, a riječna paluba otvorena je prema nebu, planinama i rijeci. Izgrađen ispod razine ceste, s ceste se vidi samo krov kabine, tako da konstrukcija ne blokira pogled.

Dizajn Enterijera Biblioteke

Veranda on a Roof

Dizajn Enterijera Biblioteke Kalpak Shah iz Studio Course je prepravio gornji nivo penthouse stana u Puneu, zapadna Indija, stvarajući miks unutrašnjih i vanjskih soba koje okružuju vrt na krovu. Lokalni studio sa sjedištem u Puneu imao je za cilj transformirati neiskorišteni gornji kat kuće u prostor sličan verandi tradicionalnog indijskog doma.

Hotel

Shang Ju

Hotel S ljepotom prirode i ljepotom čovječanstva, definicijom City Resort Hotela, jasno je da se razlikuje od lokalnih hotela. U kombinaciji s lokalnom kulturom i životnim navikama, dodajte eleganciju i rimu gostinskim sobama i pružaju različita životna iskustva. Opušten i strog odmor odmora, prepun elegancije, čistog i mekog života. Otkrijte stanje uma koje skriva um i pustite goste da šetaju u miru grada.

Dizajn Enterijera Pansiona

The MeetNi

Dizajn Enterijera Pansiona U pogledu dizajnerskih elemenata, nije zamišljen da bude složen ili minimalistički. Za bazu je potrebna kineska jednostavna boja, ali koristi teksturnu boju da bi ostao prostor prazan, što oblikuje orijentalnu umjetničku koncepciju u skladu s modernom estetikom. Čini se da je suvremeno humanističko uređenje doma i tradicionalni ukrasi s povijesnim pričama drevni i moderni dijalozi koji teku prostorom, uz lagan drevni šarm.

Dizajn Enterijera Hotela

New Beacon

Dizajn Enterijera Hotela Prostor je kontejner. Dizajner unosi u nju emocije i svemirske elemente. U kombinaciji s karakteristikama svemirskog Noumenona, dizajner dovršava oduzimanje od emocije do slijeda kroz raspored svemirske rute, a zatim tvori cjelovitu priču. Ljudska emocija je prirodno istaložena i sublimirana kroz iskustvo. Koristi moderne tehnike za metaforizaciju kulture drevnog grada i pokazuje estetsku mudrost hiljadama godina. Dizajn kao gledalac polako govori kako grad njeguje kontekst savremenog ljudskog života.