Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivne Instalacije

Falling Water

Interaktivne Instalacije Padajuća voda je skup interaktivnih instalacija koje omogućuju korisnicima da mijenjaju stazu trčanja oko kocke ili kocke. Kombinacija kocke i kuglice pruža kontrast statičkog objekta i dinamičkog protoka vode. Potok se može povući da bi se vidjele kuglice ili se samo stavi na stol kao scena zamrznute vode. Perlice se smatraju i željama koje ljudi svakodnevno ostvaruju. Želje bi trebale biti okovane i voditi zauvijek kao vodopad.

Ime projekta : Falling Water, Ime dizajnera : Naai-Jung Shih, Ime klijenta : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktivne Instalacije

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.