Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivne Instalacije

Falling Water

Interaktivne Instalacije Padajuća voda je skup interaktivnih instalacija koje omogućuju korisnicima da mijenjaju stazu trčanja oko kocke ili kocke. Kombinacija kocke i kuglice pruža kontrast statičkog objekta i dinamičkog protoka vode. Potok se može povući da bi se vidjele kuglice ili se samo stavi na stol kao scena zamrznute vode. Perlice se smatraju i željama koje ljudi svakodnevno ostvaruju. Želje bi trebale biti okovane i voditi zauvijek kao vodopad.

Ime projekta : Falling Water, Ime dizajnera : Naai-Jung Shih, Ime klijenta : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interaktivne Instalacije

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.