Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Staklena Flaširana Mineralna Voda

Cedea

Staklena Flaširana Mineralna Voda Dizajn vode Cedea inspirisan je ladinskim dolomitima i legendama o fenomenu prirodne svjetlosti Enrosadira. Uzrokovani njihovim jedinstvenim mineralom, Dolomiti svijetle u crvenkastoj, gorućoj nijansi pri izlasku i zalasku sunca, dajući krajoliku čaroban ambijent. „Podsjećajući na legendarni čarobni vrt ruža“, pakovanje Cedea ima za cilj uhvatiti upravo ovaj trenutak. Rezultat je staklena boca koja čini da voda blješti i blješti do iznenađujućeg efekta. Boje boce treba da liče na poseban sjaj Dolomita okupanih u crvenoj ruži minerala i plavetnilu neba.

Flagship Tea Shop

Toronto

Flagship Tea Shop Najprometniji tržni centar u Kanadi donosi novi dizajn prodavnice voćnih čajeva od strane Studio Yimu. Projekt vodeće trgovine bio je idealan za potrebe brendiranja kako bi postao novo žarište u trgovačkom centru. Inspirisana kanadskim pejzažom, prelepa silueta kanadske Plave planine utisnuta je na zidnu pozadinu u celoj radnji. Kako bi koncept pretvorio u stvarnost, Studio Yimu je ručno izradio skulpturu 275 cm x 180 cm x 150 cm koja omogućava potpunu interakciju sa svakim kupcem.

Ambalaža Prirodne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Ambalaža Prirodne Kozmetike Novi dizajn ambalaže za njemački brend luksuzne prirodne kozmetike prenosi priču o umjetničkom, poput dnevnika, kupanju u toplim bojama. Naizgled haotično na prvi pogled, pakovanje pri boljem pregledu prenosi snažno jedinstvo, poruku. Zahvaljujući novom konceptu dizajna svi proizvodi zrače prirodnošću, stilom, drevnim znanjem o liječenju i modernom praktičnošću.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon U procesu urbanog razvoja neizbježno je da će nastati isto izgrađeno okruženje. Tradicionalne zgrade takođe mogu izgledati sivo i povučeno. Pojava pejzažne arhitekture posebnog oblika omekšava odnos ljudi u arhitektonskom prostoru, postaje mjesto za razgledanje i aktivira vitalnost.

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti ujedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 dizajniran je tako da prkosi prirodi sigurnosnih proizvoda i minimizira zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računara kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko granice s Tajlandom. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike prvi put korak po korak. Dvobojni ton na ploči za štampanje prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstven je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.