Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate predstavljen je u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i sa trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna prednost je što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, te kao takve nema potrebe za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani uz dobru kombinaciju širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Gostoprimstvo Na Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Gostoprimstvo Na Stadionu Projekt novih Sky salona samo je prvi korak velikog programa obnove koji AC Milan i FC Internazionale zajedno sa Općinom Milan provode s ciljem pretvaranja stadiona San Siro u višenamjenski objekt sposoban za smještaj svih važni događaji s kojima će se Milano suočiti tokom predstojeće EXPO 2015. Nakon uspjeha projekta skybox, Ragazzi & Partneri proveli su ideju o stvaranju novog koncepta ugostiteljskih prostora na glavnoj grandioznoj tribini stadiona San Siro.

Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi RBFullerov princip „Manje za više“ za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetla i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi proizveli naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristiti manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: Najjeftiniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na tablet računaru i na laptop računaru, prelazeći između njih dve radi poboljšanja performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog ekrana i bezbroj aplikacija. Dio programa Intel® Education Solutions, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Trpezarijski Stol

Chromosome X

Trpezarijski Stol Trpezarijski stol dizajniran za pružanje mjesta za sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela struktura je napravljena od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Pored toga, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu izabran je za osvjetljavanje donjeg dijela dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Optička Instalacija

Opx2

Optička Instalacija Opx2 je optička instalacija koja istražuje simbiotski odnos prirode i tehnologije. Odnos u kojem obrasci, ponavljanja i ritam opisuju i prirodne formacije i operacije računskih procesa. Isključiva geometrija, trenutna neprozirnost i / ili gustoća slične su fenomenu vožnje uzgajivačkim poljem ili su objašnjene u tehnologiji dok se gleda binarni kod. Opx2 gradi složene geometrije i izaziva percepciju volumena i prostora.