Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Park Zoo

Hotel Ovo je bez sumnje hotel zasnovan na životinjskoj temi. Međutim, dizajneri nisu jednostavno stvorili niz simpatičnih i gracioznih instalacija u obliku životinja kako bi privukli veliku pažnju na intenzivno konkurentnom tržištu. Upućujući prostor dubokom ljubavlju prema životinjama, dizajneri su hotel pretvorili u umjetničku izložbu, gdje kupci mogu promatrati i osjetiti stvarnu situaciju s kojom su ugrožene životinje u sadašnjem trenutku.

Plutajući Spa

Hungarosauna

Plutajući Spa Važan aspekt investicije je planiranje, održivost i proširivost. Prilagođavanje neočekivanim ekonomskim situacijama. To važi i za pejzažnu arhitekturu i arhitektonske elemente. Komora za ljekovitu vodenu vodu, pitku vodu za spavanje i bazen koji plivaju na površini jezera pružaju novu kvalitetu saune, kakva može biti samo u Hungarosauna. Zgrada ima mostovu gredu od poprečno laminiranog okvira s drvenim okvirom stupa. Na homogen način drvena statua je pokrivena iznutra i izvana drvenim površinama poput debla drveća.

Porodični Park

Hangzhou Neobio

Porodični Park Na osnovu originalnog rasporeda trgovačkog centra, porodični park Hangzhou Neobio podijeljen je u četiri glavna funkcionalna područja, od kojih je svako imalo više pratećih prostora. Takva podjela uzela je u obzir starosne grupe, interese i ponašanje djece, istovremeno kombinirajući funkcije za zabavu, obrazovanje i odmor tijekom aktivnosti roditelja i djeteta. Razumna cirkulacija prostora čini ga sveobuhvatnim porodičnim parkom koji objedinjuje zabavne i obrazovne aktivnosti.

Klub Za Plivanje

Loong

Klub Za Plivanje Kombinacija uslužno orijentiranog poslovanja s novim poslovnim oblicima je trend. Dizajner eksperimentalno integrira pomoćne funkcije projekta s glavnim biznisom, ponovno optimizira glavne funkcije sportskog treninga roditelja i djece i projekt gradi u sveobuhvatan prostor za plivanje i sportsko obrazovanje, integrirajući zabavu i slobodno vrijeme.

Dječji Klub

Meland

Dječji Klub Cijeli je projekt upotpunio odličan izraz tematskog igrališta za roditelje i djecu, pokazujući visok stupanj potpunosti i dosljednosti u strujnom i svemirskom narativu. Suptilni dizajn linije povezuje različita funkcionalna područja i ostvaruje racionalnost protoka posjetitelja. Narativ prostora, zauzvrat, povezuje različite prostore kroz cjelovit zaplet i vodi potrošače da dožive prekrasno putovanje interakcije roditelj-dijete.

Stan

Home in Picture

Stan Projekat je životni prostor stvoren za četvoročlanu porodicu s dvoje djece. Atmosfera iz snova stvorena po dizajnu kuće dolazi ne samo iz svijeta bajki stvorenog za djecu, već i iz futurističkog osjećaja i duhovnog šoka koji je izazvao izazov na tradicionalnom uređenju doma. Ne ograničavajući se krutim metodama i obrascima, dizajner je dezintegrirao tradicionalnu logiku i predstavio novu interpretaciju životnog stila.