Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brendiranje Salona Za Uljepšavanje

Silk Royalty

Brendiranje Salona Za Uljepšavanje Cilj procesa brendiranja je svrstati brend u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u proces dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Uvažavanje Umjetnosti

The Kala Foundation

Uvažavanje Umjetnosti Već dugo postoji globalno tržište za indijske slike, ali interesovanje za indijsku umjetnost zaostaje u SAD-u. Kako bi se podigla svijest o različitim stilovima indijskih narodnih slika, Fondacija Kala je osnovana kao nova platforma za izlaganje slika i učinila ih dostupnijim međunarodnom tržištu. Fondacija se sastoji od web stranice, mobilne aplikacije, izložbe s uredničkim knjigama i proizvoda koji pomažu premostiti jaz i povezati ove slike sa većom publikom.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni dizajnerski projekat koji proučava muzičku percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljavanja muzike. Prvi je čisto senzacionalan koristeći termoaktivni materijal, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju muzičke prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizuelnih formi. Ljudi se ohrabruju da komuniciraju sa instalacijama i istražuju muziku vizuelno sa sopstvenom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Brenda

Math Alive

Identitet Brenda Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u okruženju miješanog učenja. Parabolični grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V spojeno je kontinuiranom linijom koja pokazuje interakciju između vaspitača i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu čarobni klinci u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio balansirati zabavno i privlačno okruženje za ciljnu publiku sa profesionalizmom kao brendom obrazovne tehnologije.

Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih šara na površinama. Odabir određenog riječnog kamenja i njihov raspored pretvara ove šare u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno pored drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onome što već postoji.